자유게시판

1:1문의

балық өнімдері реферат

페이지 정보

profile_image
작성자 Rolland
댓글 0건 조회 9회 작성일 24-10-14 06:09

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
балық өнімдері реферат [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Осы "Балық және балық өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламенті (бұдан әрі Техникалық регламент) осы Техникалық регламентке. Балық шаруашылығы – халық шаруашылығының балық аулау, тасымалдау, қорғау және өсірумен, өңдеумен, су өсімдіктерін жинаумен шұғылданатын саласы. Сабақтың тақырыбы: Балық және теңіз өнімдері. (7 сынып) Балық етінің құрамындағы белоктың көлемі 15 %- тен 26 % аралығында болғанда, бағалы болып есептеледі. Балықтың белогінде 20 түрлі амин. Балық және балық өнімдерінің микробиологиясы. 3. Балық бағалы азық-түлік өнімі болып табылады. Тағамға. 4. Балықтардың бұлшық ет ұлпасы, жануарлардың еті тәрізді. Дегенмен, кез келген жағдайда, балық құнды тамақ өнімдері. Балық өнімдеріндегі ақуыздардың үлесі (%) союға өсірілген жануарлардың етіне қарағанда әлдеқайда жоғары. 1.Балық өнімдері туралы жалпы түсінік. 2.Өнімнің ассортименттері,физикалық, химиялық құрамы. 3.Өнімнің өңдеу технологиясы. 4.Балықтың және балық өнімдерінің сапасы туралы. 5.Өнімнің сақталуы. 6.Балық консервілері. 7.Балық кулинариясы және шала дайындалған өнімдер. 8.Қорытынды. Балық өнімдерінің технологиясы Автор: Kudaibergenovaa • • Реферат • 1,755 Слов (8 Страниц) • 2,327 Просмотры Страница 1 из 8 Қазақстан Республикасы Білім және Ғылым министрлігі Алматы Технологиялық Университеті Тағам өндірістері факультеті Реферат Тақырыбы: Балық өнімдерінің технологиясы Орындаған: Кудайбергенова А.Б. Топ: БТ 16-16. Реферат қорғау. M023. Аспаптық орындаушылық Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы. M133. Орман шаруашылығы Балық шаруашылығы. Балық аулау. Балық пен теңіз өнімдері жапондардың азықтық рационында үлкен орын алады. Сондай-ақ онда інжу-маржан кәсібі дамыған. Жапонияда өзен қатынасы мен құбыр. Өнімнің өңдеу технологиясы. Балықты сақтау және балықтан дайын өнім алу жұмыстарының жиынтығы. Балық адам үшін қажетті белокқа бай тағам көзі. Кең тарағаны элеваторлы жуу машинасы. Балық – тез бұзылатын өнім және ол арнайы сақтау талаптарын талап етеді. қақталған балық құрамында қатерлі ісік тудыратын канцерогенді заттардың артық болуына. 1.Балық өнімдері туралы жалпы түсінік. 2.Өнімнің ассортименттері,физикалық, химиялық құрамы. 3.Өнімнің өңдеу технологиясы. 4.Балықтың және балық өнімдерінің сапасы туралы. 5.Өнімнің сақталуы. 6.Балық консервілері. 7.Балық кулинариясы және шала дайындалған өнімдер. 8.Қорытынды. Балық және балық өнімдерін сақтау. Мұздату балықтардың ұзақ мерзімге сақтау тәсілі. Балық және балық өнімдерінің тағамдық құндылығы және химиялық құрамы. Балық және балық өнімдері консервілерінің сапасы Реферат Главная Экономические дисциплины Управление качеством продукции Балық және балық өнімдері консервілерінің сапасы Автор: Korkemai03 • • Реферат • 2,366 Слов (10 Страниц) • 146 Просмотры Страница 1 из 10 Қазақ технология және бизнес университеті РЕФЕРАТ. Мұның өзі балық өнімдерінің (тоңазытылған балық, жон еттері, консерві т. б.) өте дәмді және сапалы болуына әсер етеді. Сатуға түсетін балық өнімдерінің ассортименті мұхит балықтары есебінен көбейін келеді. Балық және балық өнімдерін алу технологиясы слайд,презентация. Балық еті –дәмділігі мен жұғымдылығы жағынан еттен кем емес, ал сіңімділігі жағынан одан асып. Мұның өзі балық өнімдерінің (тоңазытылған балық, жон еттері, консерві т. б.) өте дәмді және сапалы болуына әсер етеді. Сатуға түсетін балық өнімдерінің ассортименті мұхит балықтары есебінен көбейін келеді. Заттай мәнде 2022 жылмен салыстырғанда 2022 жылы шұжық өнімдерінің өндірісі 1,1%-ға (60,1-7 мың тоннаға дейін), салқындатылған және мұздатылған балық. Мұның өзі балық өнімдерінің (тоңазытылған балық, жон еттері, консерві т. б.) өте дәмді және сапалы болуына әсер етеді. Сатуға түсетін балық өнімдерінің ассортименті мұхит балықтары есебінен көбейін келеді.

қырау туралы тақпақ, қар туралы тақпақ гостиница айсер алматы адрес, пожарского, 1, алматы казгидромет усть-каменогорск контакты, казгидромет погода тау кен жұмысшылары қандай жұмыстар атқарды, тау кен жұмыстары адамның кейбір кездері перевод на русский стих, переводчик рус каз крыша атырау дома геолог, крыша атырау дома курилкина амок очистка кишечника отзывы, амок процедура видео камера 360 на авто как работает, камера 360 градусов

тромбоциттік гемостаз - қан ұю факторлары презентация [Читать далее...]

A. Қанға жалпы сипаттама b. Қанның қызметі c. Қан ұю физиологиясы III. Қорытынды IV. Пайдаланылған әдебиеттер тізімі f Қан (гр. haemo ;лат. sanguis — қан) — организмдегі ішкі сұйық ортаның бірі. Ол қантамырларының тұйық жүйесін бойлай ағып, тасымалдау қызметін атқарады. Қан барлық мүшелердің клеткаларына қоректік заттар мен. Түйінді сөздер: гипофиз, ауыстырып салу, қан тамырлар, құрылымы, қызметі. негізгі қауіп факторлары – дислипидемия, эндотелий дисфункциясы, қан ұю және. Тромбоциттік гемостаз, қан ұю факторлары презентация Похожие презентации: Қан биохимиясы. Ішкі және сыртқы ұю жүйелері. Қанның ұюына қарсы жүйе. Тұқым қуалау гемофилиясы 1. ПРЕЗЕНТАЦИЯ Анемии. Система кроветворения ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ ДЕНСАУЛЫҚ САҚТАУ ЖӘНЕ ӘЛЕУМЕТТІК МИНИСТРЛІГІ Оңтүстік Қазақстан Мемлекеттік Фармацевтика Академиясы Выполнил: Сарсенов Н. Проверяла: Кудайбергенова Г.А. Қан өндіротін ағзалардың, бауыр, бүйрек ауруларын емдеу, қан ұю факторлары түзілуіне қажотті заттар (К-витамині) енгізу керек; Екіншіден, патогенездік емдеу тәсілдері қолданылады. Қансырауды тоқтатуға (гемостаз) қан тамырларынын қабырғасы, тамыр маңындағы ұлпалар, қан плазмасы құрамындағы ұю факторлары, барлық қан торшалары қатысады. Гемостаз, анықтамасы, компоненттері Презентация на тему Презентация на тему Гемостаз, анықтамасы, компоненттері, предмет презентации: Медицина. Этот материал содержит 68 слайдов. Гемостаз, анықтамасы, компоненттері Презентация на тему Презентация на тему Гемостаз, анықтамасы, компоненттері, предмет презентации: Медицина. Этот материал содержит 68 слайдов. Қан өндіретін ағзалардың, бауыр, бүйрек ауруларын емдеу, қан ұю факторлары түзілуіне қажетті заттар (К-витамині) енгізу керек; • Екіншіден, патогенездік емдеу тәсілдері қолданылады. Қанның ұюы (гемостаз, коагуляция) – қан сұйық түрінен 9. Қанның ұюында плазмалық және тромбоциттік факторлар қатысады.


наурызбай ауданы білім бөлімі
купить билет на автобус павлодар -- барнаул
3 класс цифрлық сауаттылық
многократное выполнение учебных действий с целью отработки умений и навыков это
би байқауы сценарий

.
==============================================================

~~~~~ жаңбырдың суреттері ~~~~~

==============================================================
.